Stap 1. Identificeren

Om inzicht te krijgen in de risico’s maken we eerst een inventarisatie. Van website en cloud toepassingen tot interne automatisering. Je kunt hiervoor kiezen uit 3 verschillende scans.

Webscan

Investering: € 250 excl. btw

Wil je weten waar jouw bedrijfsdomein aan wordt blootgesteld? Met een Webscan krijg je een uitgebreid rapport dat inzicht geeft in de externe risico’s. Het bedrijfsdomein gebruiken we om informatie te verzamelen en analyseren. In dit rapport verzamelen we blootgestelde diensten, beveiligingslekken, kwetsbare diensten, SSL (certificaat), zakelijke e-mail en ‘Deepweb’ controles. De uitkomsten worden ingedeeld van lage tot hoge risico’s. De maatregelen kan je zelf of samen met je ICT partner uitvoeren.
€ 250

Netwerkscan

Investering: op aanvraag

Is je ICT omgeving nog up-to-date en klaar voor de actuele ontwikkelingen? De Netwerkscan geeft je organisatie handvatten om tot het gewenste niveau te komen. Onze consultant maakt van A tot Z een blauwdruk van de huidige ICT omgeving. De verbeterpunten van elk component zijn de basis van het plan van aanpak. De aandachtspunten krijgen een prioriteit en de organisatie kan deze zelf of samen met de ICT partner projectmatig uitvoeren.

Kroonjuwelen scan

Investering: op aanvraag

Wil je een compleet inzicht in de systemen, softwarepakketten en hoe daarmee wordt gewerkt? Oftewel, dé Kroonjuwelen van je bedrijf. Dan biedt deze uitgebreide scan de oplossing. De Kroonjuwelen worden door middel van diepte-interviews, enquêtes en sessies vastgesteld. Ook de risico’s zoals technisch falen, menselijk falen of criminele aanvallen komen in het onderzoek naar voren. De resultaten vormen de basis voor het opstellen van een herstel- en calamiteitenplan.

Contact

De Oude Veiling 4, 1689 AA  Zwaag


info@cyberveiligwestfriesland.nl
KVK 37126310

t 0229 343 009

De Oude Veiling 4, 1689 AA  Zwaag
info@cyberveiligwestfriesland.nl

t 0229 343 009

CyberVeilig Westfriesland is een activiteit van Parkmanagement Hoorn. Een stichting die het regionale mkb voorziet van een veilige (digitale) werkomgeving.

ERROR!

Niks aan de hand! Jouw email is gewoon verzonden!

We willen je graag scherp houden, een ongeluk zit in een klein hoekje. Weet wat je doet online en heb je vragen, laat het ons weten.