Stap 2. Beschermen

Goede bescherming begint met bewustwording en maatregelen nemen. Met de security awareness training brengen we dagelijkse risico’s in beeld die de gedragsverandering stimuleert bij gebruikers.

Security awareness training

Duur: 2 uur
Max. aantal deelnemers: 20
Investering: € 450 excl. btw

Medewerkers zijn de beste verdediging tegen cybercrime. Het grootste deel van informatie incidenten wordt veroorzaakt door eigen gebruikers. Denk aan het klikken op links in phishing e-mails of informatie delen met ongeautoriseerde personen.
Met deze awareness training creëren we bewustwording en gedragsverandering. We geven inzicht in cybercrime en trainen de gebruikers incompany om de risico's te herkennen. Zo maken we jouw medewerkers de sterkste schakel in informatiebeveiliging en creëer je een cyberveilige werkomgeving. Op een informatieve en interactieve manier.
€ 450

Contact

De Oude Veiling 4, 1689 AA  Zwaag


info@cyberveiligwestfriesland.nl
KVK 37126310

t 0229 343 009

De Oude Veiling 4, 1689 AA  Zwaag
info@cyberveiligwestfriesland.nl

t 0229 343 009

CyberVeilig Westfriesland is een activiteit van Parkmanagement Hoorn. Een stichting die het regionale mkb voorziet van een veilige (digitale) werkomgeving.

ERROR!

Niks aan de hand! Jouw email is gewoon verzonden!

We willen je graag scherp houden, een ongeluk zit in een klein hoekje. Weet wat je doet online en heb je vragen, laat het ons weten.