Lorem ipsum dolorem con chico dor 2

Cybercrime is niet meer weg te denken in onze digitale werkomgeving. Een cyberaanval kan leiden tot aanzienlijke financiële en operationele schade. 1 op de 5 bedrijven in Nederland maakt kans om slachtoffer te worden, zowel grote als kleine bedrijven. En 60% van de getroffen bedrijven gaat binnen 2 jaar failliet. Ook in West-Friesland. Deze workshop staat in het teken van veilig digitaal werken. We bespreken onder andere het wachtwoordenbeleid bij hybride werken, het belang van een passwordmanager, de meest voorkomende resultaten uit een webscan en geven je praktische tips om het gesprek met je eigen IT-leverancier aan te gaan. En verder maak je kans op een gratis jaarlicentie van een passwordmanager naar keuze. Wil je ook veilig ondernemen? Meld je snel aan voor de GRATIS workshop!

Ja, ik wil GRATIS deelnemen aan de kennissessie ‘Veilig Digitaal Werken’

Het formulier is verzonden!

Dank je wel daarvoor. We houden je op de hoogte. Binnen enkele ogenblikken ontvang je een e-mailbevestiging van deze aanmelding.

Ontvang je deze emailbevestiging niet, kijk dan even in jouw spam-box.

ERROR!

Niks aan de hand! Jouw email is gewoon verzonden!

We willen je graag scherp houden, een ongeluk zit in een klein hoekje. Weet wat je doet online en heb je vragen, laat het ons weten.