Gehacked en acute eerste hulp nodig?

Je wordt automatisch doorgeschakeld naar de servicedesk van BEEREPOOT automatisering.

Gehackt & essentiële systemen uitgevallen?

Nu is het belangrijk om de schade te beperken door zo snel als mogelijk aan de slag te gaan.

Verbreek de verbinding met internet en ontkoppel externe harde schijven en usb-sticks die nog in verbinding staan met je computer. Mogelijk kan je hiermee verdere problemen voorkomen.

Je hebt onmiddellijk professionele ondersteuning nodig:

  1. bel ons noodnummer voor acute 1e hulp -> bel 0229 343005
  2. bel je eigen IT leverancier voor ondersteuning
  3. pak je calamiteitenplan en ga direct aan de slag

Melding van een cyberaanval?

Door de meldingen die we ontvangen houden we zicht op de laatste ontwikkelingen. Duikt er een nieuwe vorm van fraude op? Wordt er een nieuwe werkwijze gehanteerd?

Met deze nieuwe informatie kunnen we bedrijven in de regio gerichter beveiligen en waarschuwen. Waardoor we meer schade kunnen voorkomen. Op die manier helpen we elkaar.

En door het delen van onze rapportages met andere regio’s versterken we de digitale veiligheid van bedrijven in Nederland en verkrijgen we gezamenlijk meer inzicht in wat er speelt op het gebied van cybercrime.

Voorkomen dat je nogmaals slachtoffer wordt

In het geval je toch getroffen wordt door een ransomware aanval, is het van belang om achteraf maatregelen te nemen om te voorkomen dat het weer gebeurt. Hiervoor kan je door ons een digitaal forensisch onderzoek laten doen. Bij een digitaal forensischonderzoek achterhalen wij hoe de hackers zijn binnengekomen en tot waar zij zijn doorgedrongen. Praktische voorwaarde daarbij is dat je technische en fysieke infrastructuur op een
dergelijk onderzoek moet zijn voorbereid en dat je ons maximale toegang verleent tot alle systemen.

ERROR!

Niks aan de hand! Jouw email is gewoon verzonden!

We willen je graag scherp houden, een ongeluk zit in een klein hoekje. Weet wat je doet online en heb je vragen, laat het ons weten.