Gratis Kennissessies

Cybercrime kan leiden tot aanzienlijke financiële en operationele schade. Ook de reputatie van je bedrijf kan hierdoor geraakt worden. CyberVeilig Westfriesland helpt je bedrijf om dit te voorkomen.

Wil je ook veilig ondernemen? Meld je snel aan voor de GRATIS kennissessies:

Workshop 'Veilig digitaal werken'

datum: woensdag 29 mei 2024 in Hoorn

Cybercrime is helaas niet meer weg te denken in onze digitale werkomgeving en kan leiden tot aanzienlijke financiële en operationele schade. 1 op de 5 bedrijven in Nederland maakt inmiddels kans om slachtoffer te worden van cybercrime, waaronder steeds meer kleinere bedrijven. Ook in West-Friesland!

In deze interactieve en praktische workshop geven we inzicht in de wereld van cybercrime, wordt besproken hoe je phishing kan herkennen en gaan we dieper in op de basisprincipes voor veilig digitaal werken. Deze zijn zo opgesteld dat iedere gebruiker ermee uit de voeten kan. We dagen je uit om mee te denken en samen met andere deelnemers te werken aan ieders digitale veiligheid.

Wanneer: woensdag 29 mei 2024
Tijdstip: inloop vanaf 19.00 uur, programma start om 19.30 tot 21.00 uur,
na afloop drankjes en hapjes tot 23.00 uur
Locatie: Vrijwilligerspunt Hoorn, Maelsonstraat 12 in Hoorn

De workshop wordt georganiseerd door Vrijwilligerspunt Hoorn en CyberVeilig Westfriesland.


CyberVeilig Westfriesland is opgezet vanuit het collectieve bedrijfsleven en werkt nauw samen met de Westfriese ondernemersverenigingen. Ons doel is om de digitale weerbaarheid van bedrijven te verhogen. Het security expertteam staat 24/7 klaar om jouw organisatie te adviseren, begeleiden en ondersteunen in digitale weerbaarheid. Onafhankelijk en zonder winstoogmerk.
gratis

Contact

De Oude Veiling 4, 1689 AA  Zwaag


info@cyberveiligwestfriesland.nl
KVK 37126310

t 0229 343 009

De Oude Veiling 4, 1689 AA  Zwaag
info@cyberveiligwestfriesland.nl

t 0229 343 009

CyberVeilig Westfriesland is een activiteit van Parkmanagement Hoorn. Een stichting die het regionale mkb voorziet van een veilige (digitale) werkomgeving.

ERROR!

Niks aan de hand! Jouw email is gewoon verzonden!

We willen je graag scherp houden, een ongeluk zit in een klein hoekje. Weet wat je doet online en heb je vragen, laat het ons weten.