Cybersecurity; voorkomen is beter!

Cybercrime is helaas niet meer weg te denken in onze digitale werkomgeving en kan leiden tot aanzienlijke financiële en operationele schade. 1 op de 5 bedrijven in Nederland maakt inmiddels kans slachtoffer te worden van cybercrime. Zowel grote als kleinere bedrijven. Ook in West- Friesland! CyberVeilig Westfriesland helpt je om dit te voorkomen. In deze workshop maak je kennis met de wereld van cybercrime. Hoe gaan cybercriminelen te werk en wat gebeurt er als je bent gehackt. Maar belangrijker nog, waar zitten de risico’s voor bedrijven en hoe kan je voorkomen dat je gehackt wordt! Deze bijeenkomst is interactief, geeft je een goed beeld van de risico’s die je als bedrijf loopt en je krijgt praktische handvatten mee ter voorkoming van cybercrime.

Cybersecurity; voorkomen is beter!

datum: maandag 05-06-2023
duur: start 10.00 tot 12.00 uur (inloop vanaf 09.30 uur)
locatie: Restaurant Uitspanning De Nadorst - Blokker
WESTERBLOKKER

Contact

De Oude Veiling 4, 1689 AA  Zwaag


info@cyberveiligwestfriesland.nl
KVK 37126310

t 0229 343 009

De Oude Veiling 4, 1689 AA  Zwaag
info@cyberveiligwestfriesland.nl

t 0229 343 009

CyberVeilig Westfriesland is een activiteit van Parkmanagement Hoorn. Een stichting die het regionale mkb voorziet van een veilige (digitale) werkomgeving.

ERROR!

Niks aan de hand! Jouw email is gewoon verzonden!

We willen je graag scherp houden, een ongeluk zit in een klein hoekje. Weet wat je doet online en heb je vragen, laat het ons weten.